27/07/2024

Nakon Puno Rada … stiže nagradno putovanje!

Postoji SVE Više razloga zašto se isplati početi Biti Dio mrežnog marketinga CaliVita međunarodni. Prije svega, Radi se o potpuno bezrizičnoj djelatnosti koji, Jr Naš sistem NE zahtijeva OD Bilo koga da ulaže svoje novce. SVI počinju “OD nultu” osnovnom promidžbom i preporukom naših proizvoda i USLUGA. What JE Veca mreža LJUDI Koji koriste Naše proizvode, da JE Veca sam zarada onih Koji Su ZA to zaslužni. Vrlo jednostavno i pošteno. BEZ obzira jeste li vec zaposleni ILI NE, studirate li BSG STE U mirovini, Nas sistem predstavlja poslovnu priliku u kojoj vi možete ostvariti dodatnu financijsku Sigurnost ZA Sebe i svoju Obitelj.  Nikad nije kasno početi!

Ponosni SMO na činjenicu da  VEC 20 GODINA predstavljamo stabilnu MLM tvrtku  koja svojim članovima nudi Mogućnost da žive zdravije i financijski uspješnije. Najuspješnije članove, Koji Su svojim rezultatima ostvarili ispunjene uvjete,  CaliVita jednom godišnje Vodi i na ekskluzivno putovanje . Tako JE cijepljena i Ove GODINE, točnije OD 21. napraviti 28. Rujna, Kada Su najuspješniji hrvatski menadžeri u 2012. godini,  Mirela Ostojić Erjavac i Damir Erjavac, TE Damir i Sanda Rajn , Zajedno s ostalim najboljim europskim menadžerima, proveli nezaboravne trenutke u Turskoj Antaliji.

Ne VEC SE ZnA i destinacija na koju CE putovati najuspješniji menadžeri u 2013. godini –  Kanarski otoci . Pogledajte  uvjete PUTOVANJA , porazgovarajte sa svojim sponzorom i napravite plana.  Ukoliko zacrtate OBJECTIVE i ozbiljno se primitivno posla – nista vasi nece zaustaviti da s nama provedete nezaboravno putovanje.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)