27/05/2024

Iskustva Korisnika

Calivita iskustva korisnika

Proizvodi djeluju – vi pišete zima 2014.

 

Dijete ne moramo trovati antibioticima

Dragi čitatelji,

Calivitina matična mliječ (Bee Power) bila je spas za imunitet moje 4-godišnje djevojčice. Sve do siječnja ove godine bila je stalno boležljiva, neprestano visoka temperatura, upaljeno grlo, kašalj, a antibiotici su se samo redali. Čim bi jednu kuru završili, već bi nakon 10-ak dana slijedila druga i tako kao na tekućoj vrpci. I onda je matična mliječ poput škarica prerezala ovu vrpcu.

U početku, prvih 7 dana, davali smo joj 1 kapsulu dnevno, a potom svaki drugi dan i tako cijeli siječanj. Nakon toga smo joj i dalje povremeno davali matičnu mliječ po nekoliko dana, da joj održimo imunitet. Čak smo je nosili i na more. Rezultat se vidio vrlo brzo, a ako se nešto i pojavilo trajalo bi kratko s neznatno povišenom temperaturicom, nosić je malo curio i to je bilo to. Jako smo zadovoljni i sretni zbog činjenice da nam je dijete zdravo i da je ne moramo trovati antibioticima.

Martina, Satnica Đakovačka

 

Doživjeti proljeće u potpunosti

Godinama sam patio od vrlo jakih, iscrpljujućih alergija na trave te pelud lijeske i breze, a trajale su od ožujka do srpnja. Osim uobičajenog curenja nosa, crvenila očiju događalo mi se da se cijelo područje oko usnica zacrveni i ispuca što je izazivalo dodatne infekcije i groznu bol. U tom razdoblju cvatnje doslovno nisam smio izlaziti iz kuće uz potrebu tuširanja i pranja kose više puta dnevno zbog uklanjanja peludi. Najčešće sam koristio pumpice zbog česte pojave gušenja i antihistaminike. Često se dogodilo da mi otekne cijelo lice pa su me moji ukućani zvali čovjek-slon. Bez previše očekivanja, na nagovor moje supruge, počeo sam u siječnju ove godine koristiti Vein protex. U trećem mjesecu tegobe su bile neznatne, bez problema je prošao i travanj, pa svibanj, lipanj. Nemam drugog objašnjenja nego da to mogu zahvaliti proizvodu Vein protex (ipak me supruga nije htjela otrovati). Ovo je prvo proljeće koje sam doživio u potpunosti, uživajući u izletima s obitelji.

Darko G., Zagreb

 

Opuštanje bez bojazni od stvaranja navike

Poštovani,

želim ovom prigodom pohvaliti Rhodiolin. Kako sam prebolila moždani udar trebalo je djelovati na opuštanje mišića, pa je kao dio terapije propisan i diazepam. I sama sam medicinske struke, te sam s vremenom nastojala pronaći odgovarajući prirodni pripravak kojim bih postigla opuštanje bez bojazni od stvaranja navike. I pronašla sam ga u predivnoj biljci rhodioli. Vašim pripravkom Rhodiolin, koji sadrži ovu biljku, sam više nego zadovoljna, učinak je odličan. Preporuka svima koji osjećaju napetost i trebaju opustiti organizam i mišiće.

Ljiljana Š., Rijeka

 

Napokon vlasište bez iritacija

Poštovani,

želim s vama podijeliti svoje iskustvo vezano uz korištenje vašeg proizvoda Beauty Formula. S obzirom da mi je vlasište osjetljivo na uobičajene pa čak i dermatološki ispitane šampone, koža sklona reakcijama na sunce (a osobno sam pobornik prirodnih formula), da su mi ruke često u kontaktu sa vodom, po preporuci prijateljice počela sam koristiti Beauty Formulu. Nakon dva mjeseca uporabe, otišla sam na more. Kao i prethodnih godina, očekivala sam reakciju na koži u vidu sitnih prištića koji užasno svrbe. Na moju sreću, očekivane promjene su izostale. Nokti su postali čvršći, a kosa sjajnija, vlasište bez iritacija, a koža bez reakcije na sunce. Aminokiseline, kopriva, poljska preslica te ciljani vitamini i minerali, postigli su pogodak. Veoma sam zadovoljna i nastavit ću koristiti Beauty Formulu.

Srdačan pozdrav iz Zagreba,
Nina

Calivita iskustva korisnika

Proizvodi djeluju – vi pišete (ljeto 2014.)

Organic Noni kod složenih i dugotrajnih smetnji

Poštovani!
Šaljem svoje iskustvo  korištenja vašeg proizvoda Organic Noni. U 2007. godini imao sam neurološke poteškoće koje su prvo dijagnosticirane kao depresija, a u 2008., nakon pregleda kod neuropsihijatra, kao napadaji panike. Nakon terapije antianksioliticima i antidepresivima, u trajanju od 3 godine, osnovni simptomi su se povukli, ali je ostala česta razdražljivost i nekvalitetan san (u trajanju od 5 do 6 sati, uz povremena buđenja). Krajem prošle i početkom ove godine, zbog nagomilanog stresa ponovno mi se pojavila anksioznost i u veljači sam počeo uzimati Organic Noni u dozi od 60 ml ujutro na tašte. Već nakon dva mjeseca redovitog uzimanja smetnja se bitno smanjila, razdražljivost je zanemariva, kvaliteta i trajanje sna su se popravili i ukupno raspoloženje je bitno bolje (nema depresivnosti). Pored uzimanja soka biljke noni istaknuo bih da već dulje vrijeme ne pušim, ne konzumiram crnu kavu niti alkohol (napomena: sama apstinencija od navedenog, a bez uzimanja preparata nonija nije dala rezultata), te izbjegavam konzumaciju šećera (bijelog, smeđeg) i umjetnih sladila. Namjeravam nastaviti s konzumacijom preparata Organic Noni u dozi od 30 ml na dulji vremenski rok, jer kod složenih i dugotrajnih smetnji nema brzog ozdravljenja.

Puno pozdrava,
Alen Bažant, Zagreb

Pomoć kod problema s kožom

Cijenjeni,
Imam psorijazu više godina, a nedavno se pojavio i novi problem, što i nije iznenađujuće s obzirom da mi je koža izuzetno osjetljiva. Pojavile su se bakterijsko-gljivične promjene kože s krasticama te sam po preporuci koristio Liquid Chlorophyll Oxy Max, uz Omegu-3, koju koristim već dulje vrijeme. Uz pomoć ove kombinacije pripravaka infekcija je sanirana, a psorijatične promjene u obliku crvenila i ljuskanja puno su manje.

Mario P., Varaždin

Melatonin

Moje iskustvo vezano je za pripravak Melatonin. O njemu sam čula na vašem predavanju u Rijeci i, kako lošije spavam, to me ponukalo da ga nabavim. Već sam vrlo brzo nakon početka korištenja Melatonina sasvim normalno usnivala, san je čvrst i neprekinut, bez pojave ošamućenosti ili nekih drugih nuspojava koje su me pratile kada bih povremeno uzela neki lijek za spavanje. Dala sam nekoliko tableta mom poznaniku, koji inače može zaspati samo uz lijekove. On je također vrlo dobro reagirao na melatonin i kaže mi da se osjeća zaista dobro. Tijekom dana je odmoreniji i nema onog karakterističnog treperenja organizma i osjećaja ošamućenosti koje se znalo javiti nakon upotrebe lijekova.

Srdačan pozdrav iz Rijeke,
gđa Ruža

 

Calivita Proizvodi djeluju – vi pišete

(proljeće 2014.)

Zbogom migrene!

Po preporuci mojeg susjeda koji je vaš član, posjetila sam Calivitin centar u Zagrebu, te se posavjetovala o svojim problemima. Imala sam najteži oblik migrene popraćen povraćanjem i takve bolove ne bih nikome poželjela. Morala sam nešto učiniti jer mi suvremena medicinska znanost nije mogla pomoći. Naime, zaključak na temelju svih obavljenih pretraga bio je da je samnom sve u redu?!
Po preporuci dobivenoj u savjetovalištu uzela sam kapi kisika Oxy Max, Omega3 i Liver Aid za čiščenje jetre. I to sam zajedno uzimala 9 mjeseci, tj. do trenutka kad se moje zdravstveno stanje izvanredno popravilo. Glavobolje su doslovno nestale, a o uspjehu svjedoči činjenica da već 4 godine nisam imala migrensku glavobolju, tek nekoliko beznačajnih i kratkotrajnih.
I još nešto, ono čemu se nisam nadala, a sretna sam da se dogodilo – nakon tih 9 mjeseci vaga je pokazivala točno 26 kg manje! Sigurna sam da je i to pozitivna nuspojava korištenja proizvoda, posebno za čišćenje jetre.

Tanja K., Zagreb

Joint ProteX protiv bolnih koljena

Joint ProteX je stvarno odličan. To vam potvrđujem i svima vam preporučujem. Uostalom, ja sam najbolja reklama za Joint ProteX. Punih 20 godina traje moj križ s koljenima. Već 20 godina koljena su mi otečena, noge nisam mogla ispružiti niti se na njih osloniti. Rečeno mi je da je riječ o upali, a kasnije, s vremenom je počela naticati i noga. Nisam mogla hodati bez pomoći štaka. Za 20 koraka do kupaone trebale su mi štake.
Prošle godine preporučen mi je vaš proizvod Joint protex, te sam počela piti 2 tablete dnevno. Od tad je prošlo skoro godinu dana. Ja sam već nakon mjesec dana osjetila poboljšanje. Nakon samo mjesec dana bila sam čvršća i sigurnija na nogama, koristila sam samo jednu štaku, a i nju sam ubrzo odbacila. Prijatelji i poznanici su bili uvjereni da sam bila na operaciji kad bi me vidjeli kako hodam bez štaka.
I na kraju pouka iz osobnog iskustva: da mi je netko proizvod preporučio prije 10 godina dok sam još lakše hodala, najvjerojatnije bi odmahnula rukom, jer je to valjda u ljudskoj prirodi da ne traži pomoć dok vrag ne odnese šalu. A sada se kajem što sam propustila to učiniti i spriječiti daljnje tegobe. Čuvajte se dok nije kasno.

Mirjana Višić, Split

Calivita iskustva korisnika

Melatonin – rješenje za dugogodišnju nesanicu

Moji problemi s nesanicom traju čini mi se oduvijek, preko 20 godina. Jako bih teško zaspala, a periodi sna bili su vrlo kratki. San mi je bio isprekidan, noću bi se često budila i što je najgore nakon toga više nisam mogla ponovo zaspati. Tako bi cijele noći hodala po kući. Pokušala sam riješiti problem uzimanjem Praxitena. Uz Praxiten sam uspjela zaspati, ali problem nije nestao i lijekove sam nažalost uzimala često. Kad je Melatonin stigao u CaliVitu odlučila sam ga odmah isprobati. Uzimala sam po jednu tabletu pola sata prije spavanja, i moram vam reći da mi je Melatonin zaista pomogao, uz njega sam napokon mogla zaspati!
Htjela bih spomenuti još jedan proizvod s kojim sam izuzetno zadovoljna, a to je Beauty Formula. Sada pijem drugu bočicu i napredak je očit, nema više ispadanja kose, a nokti su mi očvrsnuli i primijetila sam da jako brzo rastu.
I na kraju ću s vama podijeliti još jedno iskustvo, i to mog sina koji boluje od astme već četiri godine. Prema preporuci odlučili smo probati Vein Protex. Uzimao je po jednu tabletu dnevno mjesec dana, i već nakon 2 tjedna vidjeli smo pozitivne promjene – nije više bilo svakodnevnog nadražujućeg kašlja. Bio je to zaista velik napredak.

Puno pozdrava svima,
Ozula iz Zadra
(Visited 87 times, 1 visits today)